top of page
MCRC Huis voor 24 jongeren.

MCRC Huis voor 24 jongeren.

Een nieuwbouwproject voor vierentwintig jonge mensen met een ernstige verstandelijke beperking. Het project begint vorm te krijgen. We hopen dat in 2017 de nieuwbouw gerealiseerd zal zijn

Argo Agriculture Project

Argo Agriculture Project

Een mooi precieus project in Panchakhal, district Kavre. Een kleine boerderij neerzetten met mogelijkheden voor jonge boeren om nieuwe landbouwmethoden te bestuderen.

Saar Nepal

Saar Nepal

We slaan samen een brug tussen oudere en jongere generaties door middel van programma’s, afgestemd op deze van elkaar verschillende generaties.’

Kippenfarm

Kippenfarm

In 2012 hebben we samen met de aanvrager een kippenfarm gerealiseerd. In 2013 ging het mis doordat een virus uitbrak en alle kippen op last van de regering moesten worden geruimd. Opnieuw beginnen dus.

Webdevelopers.

Webdevelopers.

Een groep studenten is een website bedrijf begonnen.

Groentekas

Groentekas

Ondersteuning voor de modernisering van een kleine champignonkwekerij en realisatie van nieuwbouw van een kleine groentekas.

Stichting Hatemalo Nepal ondersteunt projecten in Nepal op het gebied van werkgelegenheid, onderwijs, zorg, en milieu. De stichting biedt financiële ondersteuning en advies aan lokale Nepalese organisaties en werkt hiermee samen. Hatemalo betekent krans van handen oftewel samenwerken.

Archief
1
2

NIEUWSBRIEF stichting Hatemalo Nepal VOORJAAR 2017

bottom of page