top of page

5 jarig bestaan Hatemalo Boekpresentatie Nepal meer dan de Himalaya

Op zaterdag 27 augustus viert stichting Hatemalo Nepal haar vijf jarig bestaan in een feestelijke bijeenkomst in Brasserie Korderijnk, Twello.

Op het programma staan onder meer

- een mini symposium ‘ is ontwikkelingshulp nodig?’

- de presentatie van het boek

Nepal meer dan de Himalaya

Jongeren over de toekomst van Nepal (Wiel Palmen)

- aanbieding van het boek o.a. aan de burgemeester van Voorst, Jos Penninx

 

Wiel Palmen werkt sinds 2003 tot 2014 in Noord-Thailand (MartinusStichting) en sinds 2010 ook in Nepal (Stichting Hatemalo) .

‘ Om mezelf enige klaarheid te verschaffen over Nepal heb ik in kleine hoofdstukken geprobeerd me een beeld te vormen van het ontwikkelingswerk, de positieve kanten en de negatieve uitstraling van ‘ wij goeddoeners’ op personen en hun omgeving.

Een aantal jonge Nepalezen ( 23) is gevraagd hun visie te geven over de toekomst van Nepal en wat hun persoonlijke verwachtingen zijn.

Het boek is niet af, het laatste hoofdstuk niet geschreven.

De eindconclusie van mijn beperkte rondgang door ontwikkelingsland zal naar alle waarschijnlijkheid niet verrassen. Maar wat ik zeker weet, is mijn ontdekking: Nepal is veel meer dan alleen de machtige Himalaya. Hierover wil ik berichten en getuigen. Om samen met de lezer met onze beperkte middelen dit kleine stukje Nepal minder arm te maken.’

Het boek is bij voorintekening verkrijgbaar door € 10,- over te maken naar rek.nr. NL72RABO0157970922 ten name van Stichting Hatemalo Nepal en vermelding: “Boek”.

Daarna wordt het tegen verzendkosten opgestuurd. Na 27 augustus is het boek te koop bij Boekhandel Oonk voor € 15.- of te bestellen bij palme060@gmail.com

EndFragment


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page