top of page

Succes voor Hatemalo Nepal tijdens de Circular Development Challenge Utrecht

Tijdens de Circular Development Challenge ( cirkel van ontwikkeling en uitdaging) van de O Foundation in Utrecht viel het project Web Development van stichting Hatemalo Nepal in de prijzen. De stichting had drie van haar projecten ingezonden, alle geleid door jonge ondernemers. Alle drie projecten werden genomineerd.

O Foundation had Nederlandse particuliere initiatieven, werkzaam in ontwikkelingslanden, met veel potentieel maar weinig financiële ondersteuning, uitgenodigd zich op te geven voor een pitch van een kwartier. Twaalf inzendingen waren genomineerd. Van deze twaalf presentaties koos de jury de drie meest in het oog springende projecten op het gebied van bedrijfsvoering. Tijdens de manifestatie van kleine stichtingen op 3 december in Leeuwarden zal Web Development zich weer presenteren voor een publiek van ondernemers, donoren, sponsors en andere filantropische organisaties. Het project dat uiteindelijk de meeste potentie heeft, krijgt de kans een investering te ontvangen.

Web Developers. IT studenten startten twee jaar geleden een website bedrijf . Ze waren aardig op dreef toen eerst de aardbeving en daarna de handel door het grensconflict bij India ook hen in de problemen bracht.

Nico Agro project. Bouw van een kleine boerderij met mogelijkheden voor jonge boeren nieuwe landbouwmethoden te bestuderen. Met een klein hotel.

Groentekas. Naast de champignonkwekerij zal een groentekas gebouwd worden

De volledige presentatie is hier te vinden:

Zie ook www.ofoundation.nl


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page