top of page

Koop een koe of geit met statiegeld voor Nepal

Koop een koe of geit met statiegeld voor Nepal

Stichting Hatemalo Nepal start op zaterdag 24 augustus met haar actie ‘Koop een koe’. De aftrap wordt gegeven tijdens de feestelijke bijeenkomst in Brasserie Korderijnk ter gelegenheid van Hatemalo 2010-2015 en de presentatie van het boek ‘ Nepal meer dan de Himalaya. Jongeren over de toekomst van hun land’ .

De eerste actie is ‘ Statiegeld voor een koe’.

Supermarkt Albert Hein in Twello geeft verenigingen en stichtingen elke maand de kans de bonnen te verzilveren. Wanneer de lege flessen zijn ingeleverd kan de bon worden gedeponeerd in de daarvoor aangewezen box. De maand september is voor ‘Koop een koe’. Een andere mogelijkheid om mee te werken is het storten van € 1,30 door te bellen 09004357667, code 7967 en afsluiten met een #.

Het Niko Agro project. Panchakhal, district Kavre. Op een van de mooiste plekjes van Nepal in het district Kavre, 40 kilometer van Kathmandu, wil Dev Banjara een kleine boerderij neerzetten met mogelijkheden voor jonge boeren om zich nieuwe landbouwmethoden eigen te maken. Daarnaast wil hij een klein hotel. Een gedurfd project, maar wel met toekomstperspectieven.

Een koe kost €450-500 en een geit €15-200.Zie ook: www.hatemalo.nl


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page