top of page

Verder kijken op zondag: Haripur, dorp van de onaanraakbaren

Tussen oktober 2014 en januari 2015 werden in de huiskamer van Wiel Palmen (Twello) vier lezingen gegeven over anders denken en anders omgaan met jezelf. De bijeenkomsten werden goed bezocht. Het bleek toen dat de opzet aansloeg: Op het snijvlak van geest en lichaam, waarin spiritualiteit een grote rol gaat spelen zoeken mensen wegen om deze spiritualiteit te vertalen naar de praktijk van alle dag .

Een goede wegwijzer is ‘Verder kijken dan je gewend bent, op zondag’ van 11.30 uur tot 13.30 uur. Er wordt een eenvoudige lunch aangeboden. Hiervoor wordt een bijdrage gevraagd van vijf euro. Wat meer is komt ten goede aan stichting Hatemalo Nepal. www.hatemalo.nl.

Maximale aantal deelnemers is twaalf. Een week voor de betreffende datum krijg je bericht of de bijeenkomst doorgaat ( minimaal zes) en enige documentatie toegestuurd. De onderwerpen zijn op zondag 6 november ‘ Jezus was in Nepal !’ ( De vergeten jaren van Jezus in India en Nepal); op zondag 27 november ‘ Haripur, het dorp van de dalits, de onaanraakbaren’ ; op zondag 8 januari 2017 ‘Zijn we soms minder omdat we geen christenen zijn’ ( hindoe-christen) ; op zondag 22 januari ‘ De geldfabriek’ ( over ontwikkelingswerk). Opgeven palme060@gmail.com of 0571272911 / 0627028796 vóór 20 oktober.


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page